image

Diensten

Autobedrijf Teirlinck staat voor een totaalservice voor uw wagen. Van verkoop van nieuwe wagens en tweedehandswagens tot onderhoud en carrosserieherstellingen.

Verkoop

Met onze vakkennis helpen wij u bij de keuze van een nieuwe wagen die voldoet aan uw noden en wensen. Als verdeler van Renault en Dacia bieden wij een ruim assortiment aan met meer dan 20 verschillende modellen voor elk budget. Renault en Dacia zijn gerenommeerde automerken. Bovendien is er bij elk model keuzemogelijkheid uit een waaier aan opties en uitrustingen.

Wij beschikken ook over een ruim assortiment elektrische wagens van het Renault E-Tech gamma. Autobedrijf Teirlinck is ook gecertificeerd voor de verkoop en het onderhoud van elektrische wagens.

Naast het ruime aanbod nieuwe wagens beschikken wij ook over stockwagens tegen outletprijzen en een uitgebreid aanbod tweedehandswagens.

Onderhoud

Een goed onderhoud van uw wagen is van cruciaal belang. Zowel voor een klein onderhoud als grotere werkzaamheden kunt u beroep doen op ons deskundig en ervaren team. Ons team wordt overigens continu opgeleid door de autoconstructeur om een optimaal onderhoud te garanderen voor elk model van Renault of Dacia.

Ook voor herstellingen en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Voor dringende herstellingen stellen wij steeds alles in het werk om u snel verder te helpen en kunnen daarbij ook een vervangwagen aanbieden. Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met magazijn om al deze werkzaamheden aan uw auto met zorg te kunnen uitvoeren.

Carrosserie

Bij een ongeval met uw Renault of Dacia of bij schade kunt u beroep doen op ons. Wij zijn erkend koetswerkhersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. De herstellingen die wij uitvoeren omvatten onder meer het uitdeuken, spuitwerk, vervangen van ruiten, reinigen van het interieur, herstellen van aluminium velgen,...

Ons team gaat tot het uiterste om uw auto in originele staat te herstellen en dit met de nieuwste technieken. Wij werken ook steeds met originele onderdelen. Uw wagen verdient het om dezelfde uitstraling te blijven behouden vanaf het moment van aankoop.

Occasies

Naast nieuwe wagens beschikken wij steeds over een gamma aan tweedehandswagens. Uiteraard worden tweedehandswagens volledig gecontroleerd door ons team en gekeurd bij de autokeuring. Zo kunnen wij elke tweedehandswagen met zorg afleveren.

Financiële oplossingen

Voor bedrijven met een wagenpark of particulieren bieden wij verschillende oplossingen aan voor het financieren of leasen van een wagen. Daarnaast zijn er ook opties om de standaard waarborg bij aankoop van een nieuwe wagen of een tweedehandswagen te verlengen. Er zijn ook mogelijkheden om een onderhoudscontract op maat te nemen. Kortom er zijn tal van financiële oplossingen op maat voor ieders budget en behoefte.